×

Firma FRIGMANIA srl este parte a firmei Dar Food Solutions desprinzandu-se de aceasta in cursul anului 2019. In acest moment vorbim de grupul de firme Dar Food Solutions și Frigmania.

Fondat în anii 2012 de către antreprenori români, grupul își desfășoară activitatea în industria HVAC-R (Heating, Ventilation, Air Conditioning and Refrigeration).

Grupul își bazează evoluția pe îmbinarea experiențelor celor care au infiintat si conduc destinele acestor două firme. Un procent de 40% din personal este format din ingineri, toți ceilalți având o pregătire tehnică. Persoane cu o mare experiență în domeniul HVAC-R, cât și persoane cu o vastă experiență în domeniul vânzărilor, construcțiilor și al managementului, sunt cei ce compun colectivul acestor firme.

Activitatea grupului este este structurată pe patru domenii principale de activitate și anume:

 1. consultanță - proiectare oferite diverselor companii. Expertiza noastră se referă la domeniile mai sus amintite: instalații de ventilație, frigorifice și de aer condiționat;

 2. servicii de executie-montaj, constructii metalice, mentenanță, reparare și servisare ale echipamentelor și instalațiilor din domeniul VAC-R;

 3. producție containere frigorifice, fabrici modulare, chillere pentru aplicații industriale și grupuri frigorifice pentru camere și containere frigorifice.

  Toate gamele produse de grupul nostru au concept tehnic și tehnologic propriu cu aplicații în domeniu comercial și industrial.

 4. vânzări de echipamente, componente, materiale, accesorii şi scule pentru domeniul industriei frigului, al ventilației și climatizării.

Frigmania se afla la ora actuală in topul național - în domeniul vânzărilor online - de echipamente și piese de schimb pentru industria frigului.

1. Activitatea de consultanță - proiectare acoperă o gamă largă de activități, astfel:

 • căutarea și stabilirea de soluții de eficientizare a funcționării unor echipamente sau instalații;

 • elaborarea de studii și proiecte complexe în domeniile noastre de specializare;

 • acordarea suportului tehnic la achiziționarea de echipamente din cadrul magazinului online https://frigmania.ro/

2. Activitățile de executie-montaj, constructii metalice, mentenanță, reparare și service se realizeaza pe contracte personalizate pe necesitățile clienților.

Grupul nostru are încheiate contracte de servisare și reparații, cu mai multe companii. Cele mai importante sunt:

 • Schaeffler România srl, cea mai mare companie din domeniul automotive din judetul Brașov;

 • Chr. Hansen srl, o companie internaţională axată pe biotehnologie, care furnizează ingrediente pentru industria alimentară, a sănătăţii, nutriţiei umane şi animale;

 • Biocult srl, distribuitor de ingrediente alimentare care se adresează fabricanților de lactate, produse din carne, băuturi, dulciuri, înghețată, condimente și premixuri.

 • Diverse alte companii locale care au lanțuri de magazine alimentare și firme din domeniul HORECA.

Deasemenea, DFS a realizat lucrari de specialitate (frigorifce, ventilatie sau climatizare) pentru companii de prestigiu ca: SC Aeroporturi Bucuresti, Transavia SA, RA Romsilva, Academia de Aviație Fabrica de pulberi Fagaras, Airbus Romania srl, etc.

Producția de containere frigorifice, fabrici modulare, containere pentru diverse destinatii, centrale de tratare a aerului (CTA-uri), chillere pentru aplicții industriale și grupuri frigorifice pentru camere și containere frigorifice.

Fabricile modulare sunt unități independente folosite - în mod special - pentru realizarea producției de mici dimensiuni a produselor tradiționale.

Executăm în sistem de producție proprie o gamă de containere frigorifice și asambluri de procesare pentru diverse industrii, având acest concept propriu de fabrică modulară. Gândite pentru prelucrarea produselor agricole - cât mai aproape de locul de producție. Ele au la bază o construcție modulară din containere de diferite lungimi, compartimentate și dotate corespunzător fiecarei funcțiuni pe care o realizează. Tot acest concept poate fi studiat pe site: http://fabricamodulara.ro

Până în acest moment firma a realizat o serie de proiecte din containere pentru diversi beneficiari. Cele mai cunoscute nume sunt: Romsilva sa, R.A.P.P.S., etc.

Chillerele pentru aplicații industriale au apărut ca produs propriu din necesitatea unor clienți de a dota fabricile de producție cu astfel de chillere industriale. Unul dintre clienții cei mai importanți care au în funcțiune astfel de chillere este grupul:

Grupurile frigorifice pentru camere și containere frigorifice au la baza, deasemenea, un concept tehnic și tehnologic propriu și sunt folosite ca unități frigorifice ce pot fi instalate foarte simplu pe camerele sau containerele frigorifice, ele putând fi de tip monobloc sau split.

4. În domeniul vânzărilor am dezvoltat un magazin online specializat în comercializarea echipamentelor pentru industriile mai sus amintite, numit FrigMania. Site-ul poate fi accesat la adresa de web https://frigmania.ro/

Vă prezentăm câteva dintre avantajele pe care le oferim clienților noștri, cum ar fi:

 • mărfurile comercializate sunt produse de cei mai mari și de notorietate fabricanți din domeniu, la nivel mondial.

 • clienții primesc suport tehnic de specialitate și îndrumare în alegerea produselor astfel ca procesul de alegere a produsului să fie unul rapid, corect și comod.

Principalii noștri furnizori sunt:

Echipa

FrigMania

Date de contact:

Adresa de corespondență:

Email-ul de corespondență:

Web site-uri:

Telefon contact:

Braşov, Sos,. Cristianului, nr. 6, cod poștal 500069

office@frigmania.ro

frigmania.ro / fabricamodulara.ro

+40740121192

Produs adaugat in lista de compararare