×

Proiectare instalatii frigorifice / ventilatie / climatizare

Fondat in 2012 de către antreprenori români, grupul de firme Dar Food Solutions / Frigmania se bazează pe experiența acumulată de cei care compun colectivul acestei firme. Un foarte mare procent - din personalul acestei firme - este format din ingineri, restul personalului fiind de formație tehnică. Preocuparea noastra continua este de a mentine un grad ridicat de calificare al personalului firmei printr-un proces de instruire continua.

De la înființare și până în prezent, am executat diverse instalatii in domeniile HVACR începând cu proiectarea, continuând cu execuția, punerea în funcțiune si terminând cu procesul de urmărire a funcționării. Am acumulat astfel un bogat bagaj de cunoştinţe şi experienţă privind specificitățile acestui domeniu. Putem afirma că orice lucrare, orice soluție tehnică propusă de noi – de la proiectare până la execuție – este tratată cu deplină responsabilitate. Prioritară fiind funcționarea cât mai simplă și foarte eficientă, rezultând economii în costurile ulterioare de operare și servisare.

Echipa Dar Food Solutions deţine competenţe avansate privind:

  1. consultanță - proiectare: instalații de ventilație, frigorifice și de aer condiționat;
  2. serviciile de executie - montaj, mentenanță, reparare și servisare ale echipamentelor și instalațiilor din domeniul HVAC-R;

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Produs adaugat in lista de compararare