×

1. Descriere

BITZER -unul dintre cei mai importanți producători de compresoare la nivel mondial si lider de piața pentru compresoare cu piston și cu șurub în aproape fiecare țară, si-a asumat responsabilitatea de a oferi clienților săi servicii post-vânzare în acest domeniu al frigotehniei.

Astfel, Bitzer a creat rețeaua de service Green Point pe regiuni in Europa si in lume care oferă excelență în repararea compresoarelor:

· piese de schimb originale: calitatea ridicată a pieselor originale va garanta performanțe și fiabilitate ridicate pentru compresoarele reparate;· profesionalism: echipele care efectuează reparațiile au instruirile necesare si o înaltă experiență pentru a oferi servicii eficiente și de calitate; Grupul de tehnicieni este bine pregătit si este întotdeauna actualizat cu privire la ultimele evoluții ale produselor BITZER· partener de încredere care poate rezolva toate problemele care se bucură de sprijinul puternic al producătorului BITZER.

  • Protecția mediului înconjurător a fost întotdeauna un efort și o politică consistentă la BITZER, iar acest lucru se aplică și la Green Point. Responsabilitatea, politica și grija pentru mediul înconjurător reprezintă regula de conducere pentru toate atelierele.

 2. Pașii necesari pentru a se putea repara compresorul semiermetic ·

  • Pasul 1 – decizia de reparație si trimiterea compresorului la Atelier;·
  • Pasul 2 – efectuarea constatării și a devizului de reparație in vederea aprobării acestuia;·
  • Pasul 3 – reparația efectiva.

Orice reparație in atelier consta in curățarea si verificarea cu atenție a tuturor componentelor si, pe lângă înlocuirea pieselor defecte, înlocuirea uleiului si a tuturor garniturilor Reparațiile se aplica pentru toate tipurile de compresoare BITZER, variind de la mici compresoare semiermetice până la cel mai mare compresor cu șurub.https://eparts.bitzer.de 

3. Testarea certificării și garantarea operațiunii

Fiecare Atelier Green Point este echipat cu un banc de testare dedicat pentru a verifica eficiența operațională a compresoarelor după reparații.

Eficiența de testare rezultată este marcată de toleranțele BITZER ca și controlul final al calității.

La cerere, se poate elibera un raport de testare detaliat care să certifice calitatea serviciului efectuat de Green Point pe compresor ca o garanție suplimentară a calității.http://www.bitzergreenpoint.fr/en/downloads/

Produs adaugat in lista de compararare