Telefon contact: 0740.12.11.92 / 0374.620.550

Inscrie-te la newsletterul Frigmania.ro
Primesti un cupon in valoare de 10% din prima ta comanda si esti primul care va afla cele mai noi oferte si noutati din domeniu!

Email

Nume

Inscriere

Newsletter

Politica de confidentialitate

1. FrigMania colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Site-urilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

  • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
  • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
  • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
  • trimiterea de newslettere si / sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si / sau prin apel telefonic;
  • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
  • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
  • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Utilizator sau Client si-a exprimat consimtamantul ca FrigMania sa colecteze si sa administreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.

Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a obtine de la FrigMania, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:

  • a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta;
  • b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
  • c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
  • d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

În virtutea înregistrării voluntare pe websitul FrigMania sau a accesarii (comandarii) produselor / serviciilor FrigMania, Utilizatorul sau Clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către FrigMania în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă Utilizatorul sau Clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre FrigMania, acesta are dreptul de a nu utiliza webSite-ul şi de a nu oferi companiei DAR FOOD SOLUTIONS SRL date cu caracter personal.

Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre FrigMania a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Utilizator sau Client are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre FrigMania a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 

2.FrigMania poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la Site si pot fi folosite de catre FrigMania pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului sau Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea FrigMania si / sau al eventualilor terti cu care FrigMania are contracte de parteneriat in acel moment.

De asemenea, FrigMania utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe Site, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor;

FrigMania face studii de satisfactie a clientilor privind serviciile conexe ale FrigMania. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile clienților FrigMania. Clientul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunta în orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.

 

3. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art.2.8 din “Termeni si conditii”, colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.

 

4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 3, Clientul sau Utilizatorul se va adresa FrigMania, prin accesarea uneia din modalitatile stipulate mai jos, si anume:

-enuntarea la primirea newslettere-lor si / sau alertelor de catre Utilizator sau Client se poate face in orice moment:

  • 4.1. folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si / sau alerte primite
  • 4.2. prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si / sau alerte;
  • 4.3. prin contactarea FrigMania, utilizand instrumentele dinsponibile pe Site la sectiunea de plati, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.

 

 

5. Folosindu-se de formularele disponibile pe Site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

 

6. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si / sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul unei societati comerciale specializate in tranzactii cu cardul online printr-o solutia integrata de plati online.

Societatea comerciala respectiva functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si clienti utilizatori de carduri.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

 

7. FrigMania nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

 

8. Politica de confidentialitate FrigMania se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Utilizator exclusiv pe Site. FrigMania nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului.

 

9. FrigMania se obliga ca datele colectate ale Clientului / Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului / Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

 

10. Exceptie de la prevederile art. 9 va face situatia in care transferul, accesarea, vizualizarea, etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

 

11. Procesatorul / procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre FrigMania are(au) dreptul de a accesa / vizualiza orice tip de date / documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

 

12. FrigMania garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

 

13. FrigMania nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Prelucrare date cu caracter personal:

S.C. DAR FOOD SOLUTIONS S.R.L. este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 32722.