Confecții metalice

Executăm construcții metalice la cele mai înalte standarde pentru uz industrial și casnic

FrigMania

Dar Food Solutions srl (proprietara brandului FrigMania) a fost înființată în anul 2012 și are ca obiect de activitate execuția unui game largi de confecții metalice din oțel si oțel inoxidabil, atât pentru persoane fizice cât și pentru societăți comerciale.

Suntem în masură să oferim servicii de proiectare, execuție și punere în funcțiune a confecțiilor metalice – în functie de specificațiile clientului. Astfel, putem realiza orice model prezentat de către beneficiar.

De asemenea, putem modifica oricare dintre modelele noastre în așa fel încât să se plieze pe dimensiunile și caracteristicile cerute de clienți.

Beneficii

Confecții metalice

Oferim servicii profesionale pentru confecții metalice începând cu anul 2012, iar de-a lungul timpului am deservit o gamă largă de industrii pentru care am realizat modele personalizate în funcție de necesitățile acestora.

Balustrade

Porti automate

Custi de caini

Containere pentru caini

Structuri complexe, scări

Grilaje geamuri

Usi metalice

Usi frigorifice

Stalpi de gard

Ferme metalice

Profile pentru hale

Carcase pentru agregate

Confecții din inox

Din momentul în care avem ideile și schițele clienților noștri, putem realiza proiecte diverse pentru confecții metalice și din oțel inoxidabil. De la început și până la final, FrigMania se asigură că proiectul dumneavoastră se realizează conform celor mai înalte standarde de calitate.

Mese, rafturi, linie aeriana abatoare

Linii de abatorizare

Servicii

Vă punem la dispoziție o gamă largă de servicii care include o serie de procese tehnologice de înaltă performanță, cu care putem realiza cele mai îndrăznețe proiecte. Echipa noastră este specializată astfel încât să vă ofere cele mai bune soluții de procesare a oțelului și oțelului inoxidabil, aducând în proiectul dumneavoastră o varietate completă de servicii.

Sudură

Oferim servicii de sudură la cea mai înaltă calitate. În hala de producție executăm diverse tipuri de sudură, de la sudură TIG (sau sudura WIG), MIG-MAG și până la sudură orbitală, electrică dar și sudură în aluminiu.

Calitatea sudurii pe care o aplicăm fiecărui proiect a fost un factor principal pentru care suntem recunoscuți la nivel național și apreciați în rândul clienților noștri.

Avem parte de o echipa de profesioniști și ne asigurăm că orice tip de sudură folosim, produsul este executat conform standardelor de siguranță și calitate.

Vopsitorie

Oferim servicii profesionale de vopsitorie în camp electrostatic pentru a obține un aspect plăcut și de durată pentru produsele noastre. Acest proces asigură o acoperire eficientă a metalului iar costurile sunt optimizate considerabil pentru a fi în avantajul clientului.

Recomandam clienților noștri acest tip de vopsire pentru ca suprafața produsului să capete un aspect diferit fata de cel obținut prin procedeele clasice. Se poate apela la un astfel de serviciu atât în cazul confecțiilor metalice cât și a altor structuri.

Abkant

Abkanturile sunt mașini folosite la îndoirea și profilarea tablei. Sunt recomandate pentru un volum mediu de lucru deoarece sunt soluții mai lente. Astfel de mașini sunt folositoare pentru că tabla astfel profilată devine mult mai rezistentă la încovoiere, răsucire, compresiune, etc. Se pot realiza multiple feluri de îndoiri ale tablei – personalizate pe cerințele clienților.

Folosim utilaje de tip Abkant cu comandă numerică (CNC) pentru prelucrarea tablei de mari dimensiuni și grosimi, pentru producția de piese profilate.

Foarfecele ghilotină

Foarfecele ghilotină hidraulice cu unghi reglabil CNC, se diferențiază față de competitori prin mecanica și hidraulica fiabilă și solidă, mișcarea precisă a tamponului spate prin ghidaje cu bile, controler CNC ușor de utilizat, capacitate mare de producție a foilor de tabla.

Grosimea tablei pe care o putem debita este de până la 6 mm, iar lungimea de tăiere cuprinde de 3 m.

Consiliere

Echipa noastră vă asigură tot suportul necesar de-a lungul acestui proces de realizare a unui proiect. Vă oferim cele mai bune servicii întru-cât oferim o gamă largă servicii: proiectare, consultanță tehnică, consultanță financiară, etc. Expereința acumulată de inginerii și teh nicienii noștri este foarte utilă, mai ales în situația proiectelor personalizate.

De asemenea, vă oferim pe tot parcursul de procesului de concepție, idei de îmbunătățire, feedback cu privire la concept, și – nu în ultimul rând – resurse importante alocate. Suntem mereu disponibili pentru a vă asigura de transparență și loialitate pentru dumneavoastră –  clienții noștri.

Proiectare

Încă de la începutul proiectului, oferim servicii profesionale de asistenta și proiectare CAD astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră și să vă oferim tot suportul necesar pentru a vă dezvolta cu ușurință orice produs.

Echipa noastră este specializată în proiecte AutoCAD și proiectare SolidWorks, iar abilitățile lor tehnice, experiența și creativitatea colegilor noștri, ajută la preluarea orice idee sau schiță și să dezvoltarea ei până la faza de proiect.

Portofoliu

Contacteaza-ne!

Daca ai intrebari sau vrei sa stii mai multe despre confectii metalice si activitatea noastra, lasa-ne un numar de telefon si te sunam noi!

Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Prin trimiterea acestor informatii esti de acord sa fi contactat.