×

Avand in vedere faptul ca produsele vandute prin magazinul online Frigmania.ro sunt produse tehnice foarte specializate, alegerea produselor se poate face doar de catre personal specializat.

In acest sens, telefonul Call Center-ului Frigmania reprezinta solutia functionala menita sa asigure comunicarea in timp real intre utilizatorii produselor Frigmania si reprezentantii companiei noastre. Acesta deserveste simultan doua categorii de clienti: instalatorii de echipamente frigorifice si utilizatorii finali.

In acest fel oferim un timp scurt de raspuns utilizatorilor produselor noastre - principala noastra preocupare reprezentand-o cresterea gradului de satisfactie al acestora. Operatorii nostri, avand acces instantaneu atat la cerintele specifice ale utilizatorilor, cat si la caracteristicile complexe ale produselor comercializate, si bazandu-se pe un ridicat nivel profesional, reusesc sa ofere clientilor oferte optime din punct de vedere tehnic / calitate / cost.

Call Center-ul Frigmania asigura in prezent preluarea tuturor cererilor de asistenta tehnica si service, atat in garantie cat si post-garantie. Ofera suport la orice solicitare telefonica - prin apelarea la numarul de telefon 0740121192 (cu tarif normal), in scris pe adresa de e-mail office@frigmania.ro, sau prin intermediului chat-ului prezent pe site-ul magazinului online, de luni pana vineri in intervalul orar 08:00 - 17:00 si sambata in intervalul orar 08:00 - 13:00. In afara acestor ore, puteti lasa un mesaj si veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri in cel mai scurt timp. Un inginer de specialitate inregistreaza toate solicitarile clientilor si ofera informatiile necesare rezolvarii prompte si eficiente ale solicitarilor acestora, fiind iterfata intre client si specialistii Frigmania.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la achizitia de produse.

Deasemenea, ne adaptam cerintelor fiecarui client, incercand sa incorporam intreaga noastra expertiza in industria frigului, in vederea gasirii celei mai potrivite solutii tehnice pentru client si activitatea companiei sale. Astfel realizam solutii tehnice cu cotatii avantajoase si complet personalizate nevoilor companiilor clientilor nostri.

Serviciile ireprosabile pe care incercam sa le oferim, coroborate cu cele prezentate mai sus, coincid cu viziunea Frigmania conform careia toti utilizatorii produselor frigorifice achizitionate de pe site-ul frigmania.ro trebuie sa fie multumiti, astfel devenind dedicati marcii noastre, FrigMania.ro.

Produs adaugat in lista de compararare