Carmangerie tradițională

La Frigmania, aducem o nouă perspectivă asupra preparării cărnii tradiționale. Bine ați venit la fabrica noastră modulară, unde tradiția se întâlnește cu inovația pentru a crea cele mai bune produse de carne pentru comunitatea noastră.

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Carmangerie tradițională

Eficiență și Flexibilitate pentru Operațiuni Mai Bune

Cu un design modular inteligent, fabrica noastră este gândită pentru a permite o producție eficientă și flexibilă. Fie că suntem în plin sezon de sărbători sau într-o perioadă mai liniștită, putem ajusta rapid linia noastră de producție pentru a răspunde cererii și pentru a asigura că produsele noastre ajung întotdeauna proaspete pe mesele clienților noștri.

Personalizare Pentru Gustul Tău Unic

Suntem ferm convinși că fiecare măcelar are o rețetă secretă care face carnea lui atât de delicioasă. De aceea, la Fabrica noastră modulară, putem personaliza fiecare aspect al procesului de producție, pentru a răspunde perfect gusturilor și preferințelor tale.

Calitatea, Siguranța și Respectul Față de Tradiție

Pentru noi, calitatea și siguranța alimentară sunt pe primul loc. Ne angajăm să folosim doar cele mai bune tehnologii pentru a te ajuta să respecți cele mai înalte standarde de igienă și siguranță alimentară în fiecare etapă a procesului de producție. Fabricile noastre te vor ajuta să ai întotdeauna cea mai bună calitate și productivitate, în respect față de tradiție.

Responsabilitate Față de Mediu

Ne pasă de mediul înconjurător și facem tot ce ne stă în putință pentru a reduce impactul asupra planetei noastre. Folosim materiale reciclabile și tehnologii care să minimizeze deșeurile și consumul de energie, pentru a asigura că operațiunile noastre sunt sustenabile pe termen lung, iar costurile tale de funcționare vor fi întotdeauna sub control.

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung