Containere de vânătoare

Descoperă containerele noastre de vânătoare – soluții inovatoare și multifuncționale care transformă spațiul în mai mult decât un simplu depozit frigorific sau de lucru.

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Containerele de vânătoare

Descoperă containerele noastre de vânătoare – soluții inovatoare și multifuncționale care transformă spațiul în mai mult decât un simplu depozit frigorific sau de lucru. Aceste containere combinate integrează funcționalități esențiale, transformându-le în mini fabrici specializate, unde sunt recepționate animalele sacrificate, stocate în condiții optime pentru analize și depozitate în siguranță până la valorificare.

Containerele cu dotări specializate

Echipate cu dotări specializate, aceste containere includ o zonă de pregătire pentru recoltarea probelor, linii aeriene cu cârlige mobile pentru suspendarea animalelor, lavoare și mese din inox pentru diverse operațiuni. Spațiile de depozitare sunt adaptate pentru refrigerare sau congelare, în funcție de cerințele termice ale fiecărui tip de animal.

Cu o varietate de dotări, precum rafturi și podele și/sau pereți cu suprafețe lavabile din inox, aceste containere sunt adaptate nevoilor specifice ale activităților desfășurate în ele. Zonele cu temperaturi diferite, precum cele de refrigerare sau congelare, sunt proiectate pentru a asigura condiții optime de păstrare a animalelor.

Dimensiunile și configurațiile containerelor de vânătoare pot varia în funcție de specificul activităților desfășurate. Echipa Frigmania este pregătită să proiecteze și să execute containere personalizate, adaptate fiecărui tip de activitate și necesități individuale.

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung