Fabrica modulară pentru sortare și prelucrare ouă

Fabrica noastră modulară este mai mult decât un simplu loc de lucru – este o oază de inovație și eficiență, gata să redefinească standardul în această industrie.

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Fabrica modulară pentru sortare și prelucrare ouă

Tehnologie Avansată și calitate

Nu facem compromisuri când vine vorba de calitate. Echipăm fabrica noastră modulară cu tehnologie de vârf pentru sortarea și procesarea ouălor, asigurându-ne că fiecare ou care iese din linia noastră de producție este perfect sortat și pregătit pentru a fi transformat în deliciile culinare ale clienților tăi.

Igienă și Siguranță Alimentară la Cel Mai Înalt Nivel

Suntem dedicați să oferim produse sigure și de încredere. Fabrica noastre modulară respectă cele mai stricte standarde de igienă și siguranță alimentară, garantând că ouăle procesate în spațiul nostru sunt întotdeauna proaspete, sănătoase și sigure pentru consum.

Flexibilitate pentru a Face Față Schimbărilor

În lumea dinamică a industriei alimentare, adaptabilitatea este cheia succesului. Fabrica noastră modulară îți oferă libertatea de a te adapta rapid la schimbările din piață și de a răspunde cerințelor în continuă schimbare ale clienților tăi. Flexibilitatea noastră îți permite să fii mereu un pas înaintea competiției.

Tu știi dacă ai nevoie de spații refrigerate, de ventilație, de instalații de apă caldă sau chiar de abur, etc. Noi le executăm!

Investiție Avantajoasă pentru Viitorul Afacerii Tale

Cu Fabricile modulare Frigmania, investiția în fabrica ta modulară este investiția care va continua să dea roade. Eficiența, flexibilitatea și calitatea pe care le oferim te ajută să economisești bani și timp, contribuind la creșterea rentabilității și a succesului afacerii tale.

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung