Containere frigorifice

Destinația ta pentru soluții de depozitare frigorifice de ultimă generație! Suntem aici să oferim soluții de containere frigorifice care se ridică la cele mai înalte standarde de performanță și calitate

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele frigorifice acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate pentru produse proaspete (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Servicii pentru toate industriile

Indiferent de destinația ta, Frigmania.ro îți oferă soluții fiabile și eficiente pentru a-ți asigura că alimentele tale, produsele farmaceutice, materiale diverse sunt păstrate în condiții ideale. 

Industria alimentară

Soluții specializate pentru depozitarea eficientă a produselor proaspete și congelate, menținând calitatea și siguranța alimentelor.

Restaurante, catering și evenimente

Oferim containere frigorifice mobile, ușor de amplasat și de utilizat, perfecte pentru păstrarea alimentelor la temperatură optimă în timpul servirii.

Supermarketuri și magazine

Punem la dispoziție containere frigorifice spațioase și personalizabile, ideale pentru stocarea și expunerea produselor într-un mediu controlat.

Industria farmaceutică

Oferim containere frigorifice specializate pentru depozitarea medicamentelor și a altor produse farmaceutice, menținând condițiile de temperatură și umiditate necesare pentru a asigura calitatea și eficacitatea acestora.

Industria metalurgică

Containere frigorifice specializate pentru tratamentul termic al oțelului de calitate superioară. Aceste containere sunt proiectate pentru a asigura un mediu controlat și uniform de răcire, esențial în procesul de transformare a austenitei în martensită, cunoscut sub denumirea de revenire martensitică.

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung