Containere dormitor

Containere spațioase și confortabile, pline de potențial pentru a transforma orice mediu temporar într-un spațiu al confortului și relaxării. Sunt perfecte pentru a oferi cazare temporară în orice context, fie că este vorba despre șantiere de construcții aglomerate sau tabere de lucru pline de energie.

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Containere dormitor

Aceste structuri sunt mai mult decât simple containere – sunt o oază de odihnă și refacere pentru angajați sau lucrători, indiferent de condițiile externe sau de durata șederii lor. Dacă le dotezi cu paturi moi și confortabile, încălzirea eficientă și iluminarea caldă, fac ca aceste containere să creeze un cadru perfect pentru un somn odihnitor și pentru relaxare.

Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi un confort sporit – de la prizele electrice până la facilitățile suplimentare precum grupurile sanitare, zonele de depozitare sau instalație de sunet / climatizare / ventilare, totul poate fi adaptat în funcție de cerințele specifice ale proiectului sau ale locației.

Să nu uităm de izolația termică și acustică de înaltă calitate, care transformă aceste containere într-un refugiu sigur și protejat împotriva condițiilor externe și a zgomotului. Astfel, fiecare lucrător sau angajat poate beneficia de un somn odihnitor și o recuperare adecvată pentru a fi la potențial maxim în ziua următoare.

Containerele Altfel – Dormitor reprezintă nu doar un spațiu de odihnă, ci o investiție în bunăstarea și eficiența echipei tale. Cu ele, confortul și performanța merg mână în mână în fiecare proiect.

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung