Fabrica modulară

Frigmania oferă servicii specializate în proiectarea, producția și instalarea fabricilor modulare de capacitate mică pentru prelucrarea produselor agricole. De la concepție la finalizare, ne dedicăm să oferim soluții personalizate și inovatoare pentru fiecare proiect.

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele frigorifice acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate pentru produse proaspete (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Începând cu 2015 - anul lansării în piață a conceptului de Fabrica modulară - Frigmania a proiectat și executat câteva zeci de astfel de fabrici modulare

Fabricile modulare oferă numeroase avantaje care le fac o opțiune atractivă pentru companii din diverse industrii

Flexibilitate și adaptabilitate:

Modularitatea este unul dintre cele mai mari avantaje ale fabricilor modulare. Acestea pot fi proiectate pentru a se adapta rapid la schimbările de cerere, tehnologice sau de producție. Prin adăugarea sau înlăturarea de module, fabricile pot fi extinse sau reconfigurate fără a necesita construcții costisitoare sau timpi de inactivitate prelungiți. 

Economii de timp și costuri reduse:

Fabricile modulare sunt adesea construite și asamblate mai rapid decât structurile tradiționale. Deoarece modulele sunt fabricate în fabrică în condiții controlate și apoi asamblate la fața locului, timpul de construcție este redus semnificativ. 

Personalizare și scalabilitate:

Fabricile modularepot fi proiectate pentru a îndeplini exact nevoile și cerințele specifice ale fiecărei afaceri. De la dimensiuni și configurații până la integrarea de echipamente și tehnologii specializate, aceste structuri sunt complet personalizabile. Mai mult, ele sunt scalabile, permițând companiilor să-și ajusteze capacitatea de producție în funcție de cerințe fără a fi nevoie de investiții majore în construcții noi sau renovări extinse.

Igiena și curățenia:

Fabricile modulare sunt proiectate pentru a asigura condiții igienice și de curățenie în conformitate cu standardele DSVSA. Materialul folosit în construcția modulelor este ales pentru a fi ușor de curățat și dezinfectat, iar suprafețele sunt netede și nedure, pentru a preveni acumularea de murdărie sau microbi.

Controlul temperaturii și umidității:

Unele produse alimentare necesită condiții specifice de temperatură și umiditate pentru a fi păstrate în siguranță și pentru a preveni contaminarea. Fabricile modularesunt echipate cu sisteme de control al temperaturii și umidității, astfel încât să se asigure că aceste condiții sunt menținute în mod constant în interiorul spațiului de producție.

Fluxuri de producție optimizate:

Proiectarea fabricilor modulare permite optimizarea fluxurilor de producție pentru a asigura separarea corespunzătoare a diferitelor etape de procesare a alimentelor. Acest lucru poate include spații separate pentru depozitare, preparare, procesare, ambalare și depozitare, fiecare având infrastructura și echipamentele necesare pentru a respecta cerințele DSVSA.

Siguranța alimentară:

Fabricile modularesunt echipate cu echipamente și tehnologii specializate pentru a asigura siguranța alimentară. Acestea pot include sisteme de monitorizare a calității aerului, sisteme de filtrare a apei, sisteme de depozitare și manipulare a alimentelor, precum și alte măsuri de prevenire a contaminării și a riscurilor asociate cu producția alimentară.

Certificări și acreditări:

Fabricile modulare pot fi certificate și acreditate în conformitate cu standardele și reglementările relevante în domeniul siguranței alimentare, cum ar fi ISO 22000 sau HACCP. Aceste certificări atestă că fabricile respectă cele mai înalte standarde de igienă, siguranță și calitate în procesul de producție alimentară.

Fabricile modulare reprezintă nu doar o soluție practică și eficientă pentru nevoile de producție ale unei companii, ci și o investiție inteligentă în viitorul său durabil și adaptabil. redefinesc modul în care unitățile de producție își organizează funcțiunile.

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung