Containere depozitare

Containere Altfel – Depozitare sunt o soluție robustă și eficientă pentru stocarea sigură a echipamentelor și materialelor în medii industriale sau comerciale.

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Containerele Altfel - pentru depozitare

Cu o capacitate de încărcare impresionantă de 1000 kg pe metru pătrat, acest container poate gestiona cu ușurință o varietate de articole grele și voluminoase.

Structura sa solidă este construită din ferme de oțel profilate la rece și sudate, oferind o rezistență remarcabilă în fața stresului și a încărcăturilor. Grunduite și acoperite cu vopsea poliuretanică la exterior, aceste containere sunt protejate împotriva coroziunii și a deteriorării cauzate de condițiile de mediu dure.

Acoperișul containerului poate susține o încărcătură de până la 350 kg pe metru pătrat, asigurând protecția și siguranța conținutului în interior. În plus, este posibilă instalarea unei podele ranforsate suplimentar, perfectă pentru depozitarea unor utilaje grele, cum ar fi transformatoarele de curent electric.

 

Containerele Altfel - pentru depozitare

Fiecare container este proiectat și calculat individual, în funcție de necesitățile specifice ale clientului și de destinația finală a acestuia. Ele pot fi utilizate individual sau conectate în serie pentru a crea spații de depozitare generoase și versatile.

Containerele Altfel pentru Depozitare sunt o alegere excelentă pentru cei care caută o soluție durabilă, sigură și eficientă pentru stocarea echipamentelor și materialelor. Cu o structură solidă și caracteristici tehnice remarcabile, acest container este pregătit să facă față cerințelor și provocărilor din mediul industrial sau comercial.

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung