Centre de colectare lapte

În industria alimentară, eficiența și siguranța sunt esențiale. Cu Fabrica modulară, găsiți soluții perfecte pentru centrele de colectare a laptelui, asigurând o gestionare optimă a produselor lactate.

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Centre de colectare lapte

Standarde Ridicate de Igienă

Fabricile modulare Frigmania sunt proiectate în conformitate cu cele mai exigente standarde de igienă și siguranță alimentară. Materialele non-toxice și ușor de curățat, alături de designul modular, facilitează o igienizare și dezinfectare eficientă, menținând un mediu sigur și igienic pentru depozitarea laptelului și a produselor lactate.

Construcție Rapidă și Ușoară

Comparativ cu construcțiile tradiționale, care pot dura luni sau chiar ani, Fabricile modulare pot fi asamblate și instalate într-un timp foarte scurt. Aceasta  permite centrului de colectare a laptelui să devină operațional mai rapid, maximizând timpul activ de producție și generând economii semnificative de timp și resurse.

Economii Semnificative și ROI Atrăgător

Investiția în Fabricile modulare Frigmania aduce beneficii tangibile, de la costuri reduse de construcție și instalare până la economii de energie și întreținere pe termen lung. Acest lucru se traduce printr-un ROI „Return on Investment” atrăgător pentru centrul de colectare a laptelui, contribuind la creșterea eficienței și profitabilității.

Flexibilitate și Adaptabilitate

Fabrica noastră modulară oferă posibilitatea de relocare și reconfigurare în funcție de nevoile în schimbare ale centrului de colectare a laptelui. Această flexibilitate suplimentară permite adaptarea rapidă la evoluțiile din industrie sau la cerințele specifice ale pieței, oferind un avantaj competitiv semnificativ.

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung