Construcții modulare

Suntem specializați în proiectarea, fabricarea și instalarea construcțiilor modulare de cea mai înaltă calitate, adaptate pentru o gamă largă de destinații și industrii. Indiferent dacă aveți nevoie de spații rezidențiale, comerciale, industriale sau pentru instituții publice, suntem aici să vă oferim soluții personalizate și eficiente.

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Avantajele construcțiilor modulare

Flexibilitate și adaptabilitate:

Construcțiile noastre modulare sunt concepute pentru a se adapta la nevoile dumneavoastră în schimbare. Fie că este vorba despre extinderea unei clădiri existente sau despre crearea unui spațiu complet nou, vă putem ajuta să realizați proiectul dorit în cel mai eficient și rapid mod posibil.

Calitate superioară și durabilitate:

Ne angajăm să folosim doar materiale de cea mai înaltă calitate și să respectăm cele mai riguroase standarde de fabricație. Construcțiile noastre modulare sunt robuste, rezistente la intemperii și construite pentru a rezista în timp, oferindu-vă liniștea și siguranța pe termen lung.

Eficiență și economie de timp:

Având în vedere natura modulară a construcțiilor noastre, procesul de proiectare, fabricație și instalare este mult mai rapid și mai eficient decât în cazul construcțiilor tradiționale. Acest lucru vă permite să economisiți timp și bani, fără a compromite calitatea sau durabilitatea.

Design personalizat și estetică remarcabilă:

Echipa noastră de experți în design vă poate ajuta să creați spații unice și atrăgătoare, adaptate nevoilor și preferințelor dumneavoastră specifice. Indiferent dacă vă doriți un aspect modern și minimalist sau unul tradițional și rustic, suntem aici să vă transformăm viziunea în realitate.

De la locuințe și birouri la spații comerciale și instituționale, firma noastră vă oferă soluții de construcție modulare de încredere pentru orice destinație. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să vă îndepliniți obiectivele de construcție într-un mod eficient, flexibil și sustenabil!

Clădire administrativă

Clădire multifuncțională (laborator, farmacie, birouri)

Școală

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică : 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Un modul frigorific de depozitare este soluția cea mai flexibilă dacă temporar nu există o capacitate permanentă de depozitare
  • Modulele frigorifice de depozitare sunt disponibile în volume de la 17 metri cubi și oferă opțiuni nelimitate pentru extindere
  • Dacă este necesar, echipa de proiect și tehnicienii Dar Food Solutions pot lucra împreună pentru a integra module de depozitare frigorifice în proiectul Dvs.