Centre de colectare fructe de pădure

Cu Frigmania, nu ne limităm doar la a construi fabrici – creăm spații dinamice și transformatoare care revoluționează întregul proces de colectare și prelucrare a fructelor de pădure. 

Avantajele noastre

Echipate cu cele mai moderne materiale, containerele noastre sunt proiectate și personalizate în  funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta.

Containerele sunt proiectate să reziste la o încărcătură considerabilă, de până la 1000 kg pe metru pătrat. Această caracteristică garantează că produsele depozitate sunt protejate și în siguranță, chiar dacă sunt de capacități mari.

Oferim soluții specializate pentru diverse sectoare: industria alimentară, farmaceutică, metalurgică și chiar pentru restaurante și evenimente. Frigmania.ro se asigură că fiecare client beneficiază de cele mai eficiente soluții de depozitare, optimizate pentru cerințe specifice.

Containerele acoperă un spectru larg de temperaturi, de la temperaturi controlate (0°C la 4°C) până la condiții de congelare pentru produse sensibile (-18°C la -22°C).

Centre de colectare fructe de pădure

Construcție Rapidă, Impact Durabil

Cu noi, construcția nu este doar rapidă – este o experiență transformatoare. În loc să aștepți luni/ani pentru o construcție tradițională, poți avea o fabrică modulară complet funcțională într-un timp record. Asta înseamnă că poți începe să-ți transformi recolta în produse de înaltă calitate înainte să spui „fructe delicioase”!

Libertatea de a personaliza fabrica modulară

Nu suntem interesați de rigiditate și limitări – suntem aici pentru a-ți oferi libertatea de a crea. Cu Fabricile noastre modulare, poți să-ți personalizezi spațiul de lucru exact așa cum îți dorești. De la configurarea liniei de producție până la amenajarea spațiului de depozitare, tu ești maestrul planului. Tu știi dacă ai nevoie de spații refrigerate, de ventilație, de instalații de apă caldă sau chiar de abur, etc. Noi le executăm!

Rentabilitate Fără Compromisuri

Investiția într-o Fabrică modulară Frigmania este investiția care nu se oprește niciodată să dea roade. Eficiența și flexibilitatea pe care le oferim nu numai că îți permit să economisești bani în construcție și operare, dar te ajută să maximizezi profitul și să-ți păstrezi afacerea în mișcare.

Flexibilitatea de a Răspunde Cerințelor Pieței

Cu fabricile noastre modulare, ești mereu pregătit să faci față schimbărilor din piață. Flexibilitatea și adaptabilitatea noastră înseamnă că poți ajusta rapid producția și să te adaptezi cerințelor pieței fără să îți pierzi ritmul sau eficiența.

Dacă vrei să te ridici la nivelul următor în prelucrarea fructelor, a fructelor de pădure, sau doar în păstrarea acestora, hai să colaborăm și să facem lucruri uimitoare împreună! Contactează-ne astăzi și descoperă cum Fabrica modulară Frigmania poate transforma visul tău în realitate!

Proiecte

Fiecare proiect reprezintă angajamentul nostru pentru calitate și satisfacția clienților. Prin intermediul acestor proiecte, demonstrăm capacitatea noastră de a depăși așteptările și de a construi parteneriate durabile.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

DEPOZITUL FRIGORIFIC MODULAR

Modulele se construiesc în 2 variante de temperaturi: refrigerare (0… +4°C) și congelare (-20…-18°C), diferențele constând în tipul de izolație utilizat și agregatul frigorific necesar fiecărei aplicații.

Parteneri

Montaj și servicii adiacente

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune și mai rapide soluții, contactați unul dintre specialiștii noștri prin intermediu liniei noastre de asistență telefonică: 0740121192 sau office@frigmania.ro

  • Serviciile noastre de montaj sunt soluția cea mai flexibilă pentru necesitățile temporare sau permanente
  • Toate opțiunile noastre sunt proiectate și personalizate în funcție de nevoile tale specifice, astfel încât să obții soluția perfectă pentru afacerea ta
  • Costuri reduse de operare și întreținere, asigurând astfel o eficiență economică pe termen lung