Politica de livrare

1. Livrarea catre Client a produselor / serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului FRIGMANIA, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe webSite-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a documentului “Termeni si Conditii” de pe site-ul FRIGMANIA. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor FRIGMANIA, sunt obligati la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document „Termeni si Conditii” FRIGMANIA. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii FRIGMANIA prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

2. Livrarile se vor efectua, in medie, intr-un interval de 2-4 zile lucratoare de la incheierea comenzii si primirea confirmarii existentei pe stoc a produselor comandate de catre Client. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului mai sus-mentionat, FRIGMANIA va informa Clientul prin E-mail, in termen de 2 zile de la incheierea comenzii, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 10 zile lucratoare de la data renuntarii.

3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 2., Clientul are la dispozitie un termen de 3 zile lucratoare de la data emiterii notificarii de informare pentru a-si exprima optiunea privind produsul comandat. Lipsa primirii de catre FRIGMANIA a unui raspuns din partea Clientului in termenul precizat, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anularea comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, FRIGMANIA va inapoia sumele platite conform art. 2